Nutriční hodnoty ("Koníkova"švestková roláda)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 10 633 kJ / 2 541 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 187,49 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 185,25 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,24 g |
| Tuky | 158,82 g |
| – nasycené | 67,76 g |
| – nenasycené | 87,57 g |
| –– mononenasycené | 71,98 g |
| –– polynenasycené | 15,59 g |
| ––– omega 3 | 2,08 g |
| Vláknina | 5,75 g |
| Cholesterol | 458 mg |
| Sodík | 2,78 g |
| Sůl | 6,75 g |
| Sacharidy | 40,35 g |
| – cukry | 17,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 750 g 750 g koňské kýty | Koňská kýta | 750 g |
| 150 g 150 g špeku | Špek | 150 g |
| 300 ml 300 ml červeného vína | Víno červené suché | 300 ml |
| 6-10 ks 6-10 ks modrých švestek | Švestky čerstvé | 160 g |
| 10 kuliček 10 kuliček černého pepře | Pepř černý | |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| 2 lžičky 2 lžičky mletého koření na divočinu | Provensálské koření | 10 g |
| 1 lžička 1 lžička Solamylu rozmíchaná v trošce studené vody | Bramborový škrob | 5 g |
| sůl | Sůl mořská |