Nutriční hodnoty (Salát z nevařené červené řepy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 948 kJ / 227 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 8,70 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,70 g |
| Tuky | 2,14 g |
| – nasycené | 0,60 g |
| – nenasycené | 1,36 g |
| –– mononenasycené | 0,34 g |
| –– polynenasycené | 1,02 g |
| ––– omega 3 | 0,04 g |
| Vláknina | 28,20 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 502 mg |
| Sůl | 1,08 g |
| Sacharidy | 29,04 g |
| – cukry | 21,02 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 menší červená řepa | Červená řepa čerstvá | |
| 1 1 menší bulva celeru | Celer bulva čerstvá | 540 g |
| 1 1 větší jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
| 2-3 lžíce 2-3 lžíce tatarské omáčky (nebo majonézy) | Tatarská omáčka | 37.5 g |