Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Salát z nevařené červené řepy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie948 kJ /
227 kcal
Bílkoviny8,70 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,70 g
Tuky2,14 g
– nasycené0,60 g
– nenasycené1,36 g
–– mononenasycené0,34 g
–– polynenasycené1,02 g
––– omega 30,04 g
Vláknina28,20 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 502 mg
Sůl1,08 g
Sacharidy29,04 g
– cukry21,02 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 menší červená řepa Červená řepa čerstvá
1 1 menší bulva celeru Celer bulva čerstvá 540 g
1 1 větší jablko Jablko čerstvé 150 g
2-3 lžíce 2-3 lžíce tatarské omáčky (nebo majonézy) Tatarská omáčka 37.5 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.