Nutriční hodnoty (Modráček na kmínu a cibulce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 1 739 kJ / 416 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 15,21 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 14,30 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,91 g |
| Tuky | 34,96 g |
| – nasycené | 19,24 g |
| – nenasycené | 15,54 g |
| –– mononenasycené | 9,01 g |
| –– polynenasycené | 6,53 g |
| ––– omega 3 | 0,02 g |
| Vláknina | 3,58 g |
| Cholesterol | 64 mg |
| Sodík | 825 mg |
| Sůl | 2,00 g |
| Sacharidy | 9,25 g |
| – cukry | 2,24 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 hrsti 2 hrsti hub modráků (praváků) | Hřib čerstvý | |
| 1/2 1/2 cibule | Cibule čerstvá | 35 g |
| 1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
| 100 g 100 g uzeniny | Párek vepřový | 100 g |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| kmín | Kmín | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| majoránka | Majoránka sušená |