Nutriční hodnoty (Krůtí roláda plněná špenátem, anglickou a vejci)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 415 kJ / 1 294 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 26,02 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 20,93 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,09 g |
Tuky | 118,73 g |
– nasycené | 51,43 g |
– nenasycené | 61,44 g |
–– mononenasycené | 46,65 g |
–– polynenasycené | 14,79 g |
––– omega 3 | 0,20 g |
Vláknina | 8,29 g |
Cholesterol | 614 mg |
Sodík | 1,81 g |
Sůl | 4,42 g |
Sacharidy | 29,33 g |
– cukry | 1,95 g |
––– laktóza | 0,08 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
30 30 g listů čerstvého špenátu | Špenát čerstvý | |
100 g 100 g plátkové libové anglické slaniny | Anglická slanina | 100 g |
5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
mletý černý pepř dle chuti | Pepř černý mletý | |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
350 350 g plát z krůtích prsou | Krůta prsa bez kůže | |
1 1 kuřecí bujón Na pánev | Bujón kuřecí BIO | |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
1 lžíce 1 lžíce slunečnicového oleje | Olej slunečnicový | 11 ml |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
1 1 šlehačka 33% | Šlehačka 35% | |
1-2 lžíce 1-2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 15 g |