Nutriční hodnoty (Rozmarýnový králík na houbách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 5 919 kJ / 1 415 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 8,37 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 6,13 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,24 g |
| Tuky | 147,25 g |
| – nasycené | 71,85 g |
| – nenasycené | 73,60 g |
| –– mononenasycené | 63,03 g |
| –– polynenasycené | 10,57 g |
| ––– omega 3 | 0,18 g |
| Vláknina | 7,14 g |
| Cholesterol | 123 mg |
| Sodík | 2,81 g |
| Sůl | 7,00 g |
| Sacharidy | 12,78 g |
| – cukry | 4,62 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 porcovaný králík (nebo 4 králičí stehna) | Králík | |
| 300-400 g 300-400 g lesních hub | Hřib čerstvý | 350 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| 150-200 g 150-200 g slaniny | Špek | 175 g |
| 6-8 snítek 6-8 snítek rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| drcený kmín | Kmín mletý | |
| máslo na vymazání pekáče | Máslo kravské |