Nutriční hodnoty (Škvarkové brambory)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 12 001 kJ / 2 868 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 53,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 33,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 20,00 g |
| Tuky | 218,25 g |
| – nasycené | 85,25 g |
| – nenasycené | 121,00 g |
| –– mononenasycené | 99,00 g |
| –– polynenasycené | 22,00 g |
| ––– omega 3 | 1,75 g |
| Vláknina | 22,00 g |
| Cholesterol | 193 mg |
| Sodík | 1,02 g |
| Sůl | 2,20 g |
| Sacharidy | 162,00 g |
| – cukry | 10,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1000 g 1000 g brambor | Brambor zimní | 1000 g |
| 250-300 g 250-300 g škvarků | Škvarky | 275 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| (poměr brambor a škvarků je orientační) | Škvarky |