Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablkové chutney)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie16 307 kJ /
3 898 kcal
Bílkoviny27,10 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny27,10 g
Tuky9,80 g
– nasycené2,63 g
– nenasycené3,53 g
–– mononenasycené0,87 g
–– polynenasycené2,66 g
––– omega 30,41 g
Vláknina109,94 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6,26 g
Sůl15,00 g
Sacharidy881,64 g
– cukry775,75 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1,25 kg 1,25 kg nakyslých jablek Jablko čerstvé 1250 g
625 g 625 g cibule Cibule čerstvá 625 g
2 2 citrony Citrón čerstvý 180 g
300 g 300 g hrozinek Rozinky 300 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
500 ml 500 ml ovocného octa Ocet jablečný 500 ml
400 g 400 g tmavého cukru (i bílého) Cukr třtinový 400 g
1 lžíce 1 lžíce soli Sůl mořská 15 g
1 lžička 1 lžička zázvoru (mletého) Zázvor sušený 7 g
1 lžička 1 lžička mleté skořice Skořice ceylonská mletá 5 g
1 lžička 1 lžička kurkumy (mleté) Kurkuma mletá 5 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.