Nutriční hodnoty (Jablkové chutney)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 16 307 kJ / 3 898 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 27,10 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 27,10 g |
| Tuky | 9,80 g |
| – nasycené | 2,63 g |
| – nenasycené | 3,53 g |
| –– mononenasycené | 0,87 g |
| –– polynenasycené | 2,66 g |
| ––– omega 3 | 0,41 g |
| Vláknina | 109,94 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 6,26 g |
| Sůl | 15,00 g |
| Sacharidy | 881,64 g |
| – cukry | 775,75 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1,25 kg 1,25 kg nakyslých jablek | Jablko čerstvé | 1250 g |
| 625 g 625 g cibule | Cibule čerstvá | 625 g |
| 2 2 citrony | Citrón čerstvý | 180 g |
| 300 g 300 g hrozinek | Rozinky | 300 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 500 ml 500 ml ovocného octa | Ocet jablečný | 500 ml |
| 400 g 400 g tmavého cukru (i bílého) | Cukr třtinový | 400 g |
| 1 lžíce 1 lžíce soli | Sůl mořská | 15 g |
| 1 lžička 1 lžička zázvoru (mletého) | Zázvor sušený | 7 g |
| 1 lžička 1 lžička mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | 5 g |
| 1 lžička 1 lžička kurkumy (mleté) | Kurkuma mletá | 5 g |