Nutriční hodnoty (Vepřové plátky chutné a osvěžující svou chutí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 5 948 kJ / 1 422 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 60,42 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 54,55 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,88 g |
| Tuky | 81,48 g |
| – nasycené | 51,36 g |
| – nenasycené | 29,75 g |
| –– mononenasycené | 7,47 g |
| –– polynenasycené | 22,28 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 21,70 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 13,49 g |
| Sůl | 36,36 g |
| Sacharidy | 105,00 g |
| – cukry | 26,53 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 plátků 4 plátků vepřové kýty nebo kotlety | Vepřová kýta | |
| 3 plátky 3 plátky anglické slaniny | Anglická slanina | |
| 3 3 cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
| 3 3 rajčata | Rajče červené čerstvé | 180 g |
| 1 1 paprikový lusk | Paprika bílá čerstvá | |
| 1 lžíce 1 lžíce rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 15 g |
| 1 lžíce 1 lžíce sušené hlívy ústřičné | Hlíva ústřičná sušená | |
| 1 lžíce 1 lžíce solamylu | Bramborový škrob | 15 g |
| 400 ml 400 ml masového vývaru | Vývar masový | 400 ml |
| 50 ml 50 ml smetany ke šlehání (nebo zakysané smetany) | Smetana kravská sladká 30% | 50 ml |
| 1 lžička 1 lžička oregana | Oregano sušené | 5 g |
| olej na smažení | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý |