Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové plátky chutné a osvěžující svou chutí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie5 948 kJ /
1 422 kcal
Bílkoviny60,42 g
– z toho živočišné bílkoviny54,55 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,88 g
Tuky81,48 g
– nasycené51,36 g
– nenasycené29,75 g
–– mononenasycené7,47 g
–– polynenasycené22,28 g
––– omega 30,00 g
Vláknina21,70 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 13,49 g
Sůl36,36 g
Sacharidy105,00 g
– cukry26,53 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 plátků 4 plátků vepřové kýty nebo kotlety Vepřová kýta
3 plátky 3 plátky anglické slaniny Anglická slanina
3 3 cibule Cibule čerstvá 210 g
3 3 rajčata Rajče červené čerstvé 180 g
1 1 paprikový lusk Paprika bílá čerstvá
1 lžíce 1 lžíce rajčatového protlaku Protlak rajčatový 15 g
1 lžíce 1 lžíce sušené hlívy ústřičné Hlíva ústřičná sušená
1 lžíce 1 lžíce solamylu Bramborový škrob 15 g
400 ml 400 ml masového vývaru Vývar masový 400 ml
50 ml 50 ml smetany ke šlehání (nebo zakysané smetany) Smetana kravská sladká 30% 50 ml
1 lžička 1 lžička oregana Oregano sušené 5 g
olej na smažení Olej řepkový
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.