Nutriční hodnoty (Kuřecí čtvrtky na černém pivu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 982 kJ / 235 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,23 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,23 g |
Tuky | 3,17 g |
– nasycené | 0,36 g |
– nenasycené | 2,76 g |
–– mononenasycené | 1,98 g |
–– polynenasycené | 0,78 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 11,70 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 17 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 30,55 g |
– cukry | 17,95 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 kuřecí čtvrtky nebo stehna | Kuře stehno s kůží | |
sůl | Sůl mořská | |
2 lžíce 2 lžíce celého kmínu | Kmín | 30 g |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
250 ml 250 ml černého piva Kozla | Pivo tmavé 10ᵒ | 250 ml |
100 ml 100 ml horké vody | Voda | 100 ml |
silnější plátek plátek másla na zjemnění šťávy | Máslo kravské |