Nutriční hodnoty (Kuřecí čtvrtky na černém pivu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 982 kJ / 235 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,23 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,23 g |
| Tuky | 3,17 g |
| – nasycené | 0,36 g |
| – nenasycené | 2,76 g |
| –– mononenasycené | 1,98 g |
| –– polynenasycené | 0,78 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 11,70 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 17 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 30,55 g |
| – cukry | 17,95 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 kuřecí čtvrtky nebo stehna | Kuře stehno s kůží | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 2 lžíce 2 lžíce celého kmínu | Kmín | 30 g |
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 250 ml 250 ml černého piva Kozla | Pivo tmavé 10ᵒ | 250 ml |
| 100 ml 100 ml horké vody | Voda | 100 ml |
| silnější plátek plátek másla na zjemnění šťávy | Máslo kravské |