Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí čtvrtky na černém pivu)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie982 kJ /
235 kcal
Bílkoviny3,23 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,23 g
Tuky3,17 g
– nasycené0,36 g
– nenasycené2,76 g
–– mononenasycené1,98 g
–– polynenasycené0,78 g
––– omega 30,00 g
Vláknina11,70 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 17 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy30,55 g
– cukry17,95 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 kuřecí čtvrtky nebo stehna Kuře stehno s kůží
sůl Sůl mořská
2 lžíce 2 lžíce celého kmínu Kmín 30 g
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
250 ml 250 ml černého piva Kozla Pivo tmavé 10ᵒ 250 ml
100 ml 100 ml horké vody Voda 100 ml
silnější plátek plátek másla na zjemnění šťávy Máslo kravské

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.