Nutriční hodnoty (Mangoldový krém s václavkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 250 kJ / 777 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 33,74 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,14 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 33,60 g |
Tuky | 18,72 g |
– nasycené | 12,24 g |
– nenasycené | 6,28 g |
–– mononenasycené | 5,20 g |
–– polynenasycené | 1,08 g |
––– omega 3 | 0,06 g |
Vláknina | 63,20 g |
Cholesterol | 51 mg |
Sodík | 104 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 102,16 g |
– cukry | 5,76 g |
––– laktóza | 0,16 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 PL 2 PL masla - oleja | Máslo kravské | 20 g |
1 1 malá cibuľa | Cibule čerstvá | |
4 4 strúčiky cesnaku | Česnek čerstvý | 280 g |
2 2 zemiaky | ||
10 10 veľkých listov mangoldu aj s rapíkmi | Mangold | |
voda | Voda | |
soľ | Sůl mořská | |
štipka muškátového kvetu | Muškát květ sušený | |
príp. kocka bujónu bez glutamátu | Bujón hovězí | |
500 ml 500 ml mlieka | ||
200 ml 200 ml šľahačky, smotany na varenie | ||
600 g 600 g podpňovky - václavky | Václavka čerstvá | 600 g |