Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Mangoldový krém s václavkami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 250 kJ /
777 kcal
Bílkoviny33,74 g
– z toho živočišné bílkoviny0,14 g
– z toho rostlinné bílkoviny33,60 g
Tuky18,72 g
– nasycené12,24 g
– nenasycené6,28 g
–– mononenasycené5,20 g
–– polynenasycené1,08 g
––– omega 30,06 g
Vláknina63,20 g
Cholesterol 51 mg
Sodík 104 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy102,16 g
– cukry5,76 g
––– laktóza0,16 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 PL 2 PL masla - oleja Máslo kravské 20 g
1 1 malá cibuľa Cibule čerstvá
4 4 strúčiky cesnaku Česnek čerstvý 280 g
2 2 zemiaky
10 10 veľkých listov mangoldu aj s rapíkmi Mangold
voda Voda
soľ Sůl mořská
štipka muškátového kvetu Muškát květ sušený
príp. kocka bujónu bez glutamátu Bujón hovězí
500 ml 500 ml mlieka
200 ml 200 ml šľahačky, smotany na varenie
600 g 600 g podpňovky - václavky Václavka čerstvá 600 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.