Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Krevetový salát)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 593 kJ /
1 815 kcal
Bílkoviny90,37 g
– z toho živočišné bílkoviny87,37 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,00 g
Tuky150,01 g
– nasycené23,53 g
– nenasycené108,07 g
–– mononenasycené37,27 g
–– polynenasycené70,80 g
––– omega 31,78 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 1,29 g
Sodík 2,12 g
Sůl5,10 g
Sacharidy25,78 g
– cukry21,33 g
––– laktóza18,67 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g Krevet vyloupaných Krevety loupané 200 g
20 ks 20 ks Surimi Surimi
Pórek Pórek čerstvý
150 g 150 g Majolka Majonéza 150 g
400 g 400 g Bílý jogurt Jogurt kravský bílý 1,5% 400 ml
2 ks 2 ks Okurka salátová Okurka salátová čerstvá
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
Citron Citrón čerstvý
Sůl Sůl mořská
Bílý pepř Pepř bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.