Nutriční hodnoty (Krevetový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 593 kJ / 1 815 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 90,37 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 87,37 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,00 g |
Tuky | 150,01 g |
– nasycené | 23,53 g |
– nenasycené | 108,07 g |
–– mononenasycené | 37,27 g |
–– polynenasycené | 70,80 g |
––– omega 3 | 1,78 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,29 g |
Sodík | 2,12 g |
Sůl | 5,10 g |
Sacharidy | 25,78 g |
– cukry | 21,33 g |
––– laktóza | 18,67 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g Krevet vyloupaných | Krevety loupané | 200 g |
20 ks 20 ks Surimi | Surimi | |
Pórek | Pórek čerstvý | |
150 g 150 g Majolka | Majonéza | 150 g |
400 g 400 g Bílý jogurt | Jogurt kravský bílý 1,5% | 400 ml |
2 ks 2 ks Okurka salátová | Okurka salátová čerstvá | |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
Citron | Citrón čerstvý | |
Sůl | Sůl mořská | |
Bílý pepř | Pepř bílý |