Nutriční hodnoty (Krevetový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 593 kJ / 1 815 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 90,37 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 87,37 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,00 g |
| Tuky | 150,01 g |
| – nasycené | 23,53 g |
| – nenasycené | 108,07 g |
| –– mononenasycené | 37,27 g |
| –– polynenasycené | 70,80 g |
| ––– omega 3 | 1,78 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 1,29 g |
| Sodík | 2,12 g |
| Sůl | 5,10 g |
| Sacharidy | 25,78 g |
| – cukry | 21,33 g |
| ––– laktóza | 18,67 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g Krevet vyloupaných | Krevety loupané | 200 g |
| 20 ks 20 ks Surimi | Surimi | |
| Pórek | Pórek čerstvý | |
| 150 g 150 g Majolka | Majonéza | 150 g |
| 400 g 400 g Bílý jogurt | Jogurt kravský bílý 1,5% | 400 ml |
| 2 ks 2 ks Okurka salátová | Okurka salátová čerstvá | |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| Citron | Citrón čerstvý | |
| Sůl | Sůl mořská | |
| Bílý pepř | Pepř bílý |