Nutriční hodnoty (Propíchnutý palec, marinovaný až po grilování)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 629 kJ / 628 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 60,61 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 57,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,61 g |
| Tuky | 31,95 g |
| – nasycené | 5,52 g |
| – nenasycené | 23,98 g |
| –– mononenasycené | 20,27 g |
| –– polynenasycené | 3,71 g |
| ––– omega 3 | 0,07 g |
| Vláknina | 6,15 g |
| Cholesterol | 120 mg |
| Sodík | 165 mg |
| Sůl | 0,25 g |
| Sacharidy | 21,54 g |
| – cukry | 4,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g vepřových palců | Vepřová panenka | 250 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| olej | Olej řepkový | |
| 2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce balzamikového octa (nebo červeného vinného) | Ocet balsamikový bílý | 20 ml |
| 1 lžička 1 lžička celého římského kmínu | Římský kmín | 5 g |
| 1 1 malá chilli paprička | Chilli paprička čerstvá | |
| 1 lžička 1 lžička drceného pepře | Pepř černý | 5 g |
| 1 svazek 1 svazek posekané čerstvé hladkolisté petrželky | Petržel nať čerstvá | 60 g |
| 1 lžička 1 lžička lístků tymiánu | Tymián sušený | 5 g |
| sůl | Sůl mořská |