Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborový páj)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie13 340 kJ /
3 188 kcal
Bílkoviny60,61 g
– z toho živočišné bílkoviny29,64 g
– z toho rostlinné bílkoviny30,97 g
Tuky208,35 g
– nasycené100,52 g
– nenasycené98,91 g
–– mononenasycené45,43 g
–– polynenasycené53,48 g
––– omega 30,58 g
Vláknina20,14 g
Cholesterol 927 mg
Sodík 604 mg
Sůl1,28 g
Sacharidy258,81 g
– cukry24,33 g
––– laktóza4,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
cca 500 g 500 g salátových brambor Brambor zimní 500 g
sůl Sůl mořská
2 2 jarní cibulky nebo zelená část porku Cibulka jarní čerstvá
hrst hrst sušené cibule Cibule sušená
1 1 červená cibule Cibule červená čerstvá 69 g
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
150 ml 150 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 150 ml
mletý pepř Pepř černý mletý
500 g 500 g listového těsta Listové těsto 500 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.