Nutriční hodnoty (Bramborový páj)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 340 kJ / 3 188 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,61 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 29,64 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 30,97 g |
Tuky | 208,35 g |
– nasycené | 100,52 g |
– nenasycené | 98,91 g |
–– mononenasycené | 45,43 g |
–– polynenasycené | 53,48 g |
––– omega 3 | 0,58 g |
Vláknina | 20,14 g |
Cholesterol | 927 mg |
Sodík | 604 mg |
Sůl | 1,28 g |
Sacharidy | 258,81 g |
– cukry | 24,33 g |
––– laktóza | 4,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
cca 500 g 500 g salátových brambor | Brambor zimní | 500 g |
sůl | Sůl mořská | |
2 2 jarní cibulky nebo zelená část porku | Cibulka jarní čerstvá | |
hrst hrst sušené cibule | Cibule sušená | |
1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
150 ml 150 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 150 ml |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
500 g 500 g listového těsta | Listové těsto | 500 g |