Nutriční hodnoty (Vepřové plátky v závoji paprik a rajčete)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 783 kJ / 426 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 13,57 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 13,57 g |
| Tuky | 4,62 g |
| – nasycené | 0,70 g |
| – nenasycené | 3,49 g |
| –– mononenasycené | 1,88 g |
| –– polynenasycené | 1,61 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 17,16 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 154 mg |
| Sůl | 0,25 g |
| Sacharidy | 74,00 g |
| – cukry | 63,25 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| vepřové plátky dle počtu jedlíků | Vepřová kýta | |
| 1 KL 1 KL koření harissa | Harissa | 5 g |
| 4 4 masité kapie | Paprika červená čerstvá | 1000 g |
| 1 1 rajče keříčkové | Rajče červené čerstvé | 60 g |