Nutriční hodnoty (Slaný tvarohový závin II.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 20 741 kJ / 4 957 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 137,42 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 108,67 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 28,75 g |
| Tuky | 398,50 g |
| – nasycené | 233,00 g |
| – nenasycené | 158,47 g |
| –– mononenasycené | 138,27 g |
| –– polynenasycené | 20,20 g |
| ––– omega 3 | 1,52 g |
| Vláknina | 7,50 g |
| Cholesterol | 1,06 g |
| Sodík | 6,80 g |
| Sůl | 16,70 g |
| Sacharidy | 201,48 g |
| – cukry | 31,33 g |
| ––– laktóza | 18,93 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g másla | Máslo kravské | 250 g |
| 250 g 250 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
| 250 g 250 g tvarohu (ne vaničkový) | Tvaroh polotučný | 250 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| kečup | Kečup sladký | |
| česnek (podle chuti) | Česnek čerstvý | |
| bazalka | Bazalka čerstvá | |
| 150 g 150 g anglické slaniny | Anglická slanina | 150 g |
| 150 g 150 g šunky | Šunka vepřová vařená | 150 g |
| 100 g 100 g plátkového sýru | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
| 100 g 100 g nivy | Niva 50% t. v s. | 100 g |
| kapie | Paprika červená čerstvá | |
| lněné semínko | Lněná semínka | |
| kmín | Kmín | |
| vejce | Vejce slepičí |