Nutriční hodnoty (Pečené kotlety s hříbky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 237 kJ / 535 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 19,78 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 19,78 g |
| Tuky | 1,23 g |
| – nasycené | 0,51 g |
| – nenasycené | 0,11 g |
| –– mononenasycené | 0,03 g |
| –– polynenasycené | 0,08 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 30,20 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 1,83 g |
| Sůl | 4,20 g |
| Sacharidy | 97,20 g |
| – cukry | 11,70 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 kotlety | Vepřová kotleta bez kosti | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 250 g 250 g hříbků nebo jiných hub (lze i mražených) | Hřib čerstvý | 250 g |
| plnotučná hořčice | Hořčice plnotučná | |
| 2 lžíce 2 lžíce sojové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 30 ml |
| sůl dle chuti | Sůl mořská | |
| trochu trochu kmínu | Kmín | |
| pepř | Pepř černý | |
| sádlo | Sádlo vepřové | |
| lžička lžička mouky na zaprášení | Mouka pšeničná hladká | |
| 500 g 500 g brambor | Brambor zimní | 500 g |
| olivový olej na pokapání | Olej olivový | |
| čerstvý rozmarýn | Rozmarýn čerstvý | |
| sůl dle chuti | Sůl mořská |