Nutriční hodnoty (Plátky z panenky na pórku a řapíkatém celeru)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 293 kJ / 1 026 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 124,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 114,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,50 g |
| Tuky | 22,00 g |
| – nasycené | 5,15 g |
| – nenasycené | 11,75 g |
| –– mononenasycené | 9,00 g |
| –– polynenasycené | 2,75 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 75,00 g |
| Cholesterol | 240 mg |
| Sodík | 830 mg |
| Sůl | 2,30 g |
| Sacharidy | 45,00 g |
| – cukry | 30,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g vepřové panenky | Vepřová panenka | 500 g |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 1/2 1/2 většího pórku | Pórek čerstvý | |
| 3 řapíky 3 řapíky řapíkatého celeru | Celer řapíkatý | 1500 g |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| máslo | Máslo kravské |