Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Plátky z panenky na pórku a řapíkatém celeru)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 293 kJ /
1 026 kcal
Bílkoviny124,50 g
– z toho živočišné bílkoviny114,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,50 g
Tuky22,00 g
– nasycené5,15 g
– nenasycené11,75 g
–– mononenasycené9,00 g
–– polynenasycené2,75 g
––– omega 30,10 g
Vláknina75,00 g
Cholesterol 240 mg
Sodík 830 mg
Sůl2,30 g
Sacharidy45,00 g
– cukry30,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vepřové panenky Vepřová panenka 500 g
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
1/2 1/2 většího pórku Pórek čerstvý
3 řapíky 3 řapíky řapíkatého celeru Celer řapíkatý 1500 g
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
máslo Máslo kravské

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.