Nutriční hodnoty (Kantonské nudle upravené)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
| Energie | 6 326 kJ / 1 512 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 104,23 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 78,25 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 25,98 g |
| Tuky | 9,07 g |
| – nasycené | 2,89 g |
| – nenasycené | 4,68 g |
| –– mononenasycené | 2,68 g |
| –– polynenasycené | 2,00 g |
| ––– omega 3 | 0,68 g |
| Vláknina | 10,00 g |
| Cholesterol | 211 mg |
| Sodík | 1,02 g |
| Sůl | 2,35 g |
| Sacharidy | 170,80 g |
| – cukry | 10,70 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g těstovin | Těstoviny pšeničné | 200 g |
| 250 g 250 g kuřecích prsou | Kuře prso | 250 g |
| 100 g 100 g šunky | Šunka vepřová vařená | 100 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 1 1 menší hlávka zelí | Zelí bílé čerstvé | |
| sójová omáčka | Sójová omáčka Tamari | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| olej | Olej řepkový | |
| 1 plechovku 1 plechovku žampiónů (nebo namočené lesní sušené houby) | Žampion čerstvý | |
| 1/2 1/2 pórku | Pórek čerstvý | |
| 1/2 l 1/2 l vína | Víno bílé suché | 500 ml |