Nutriční hodnoty (Trhanec podle Pohlreicha upravený recept)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 6 459 kJ / 1 544 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 38,72 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 21,04 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 17,68 g |
Tuky | 53,73 g |
– nasycené | 26,88 g |
– nenasycené | 20,88 g |
–– mononenasycené | 16,74 g |
–– polynenasycené | 4,15 g |
––– omega 3 | 0,43 g |
Vláknina | 19,95 g |
Cholesterol | 626 mg |
Sodík | 661 mg |
Sůl | 1,52 g |
Sacharidy | 216,37 g |
– cukry | 126,97 g |
––– laktóza | 5,22 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
1 lžíce 1 lžíce krupicového cukru | Cukr bílý | 12 g |
100 ml 100 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |
125 g 125 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 125 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
3 3 jablka | Jablko čerstvé | 450 g |
50 g 50 g rozinek | Rozinky | 50 g |
6 6 vlašských ořechů | Vlašské ořechy | |
2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g |
2 lžíce 2 lžíce krupicového cukru | Cukr bílý | 24 g |