Nutriční hodnoty (Krůtí maso v zelenině)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 5 975 kJ / 1 428 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 107,09 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 95,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 12,09 g |
| Tuky | 63,78 g |
| – nasycené | 13,45 g |
| – nenasycené | 48,49 g |
| –– mononenasycené | 27,77 g |
| –– polynenasycené | 20,72 g |
| ––– omega 3 | 0,52 g |
| Vláknina | 59,54 g |
| Cholesterol | 200 mg |
| Sodík | 1,71 g |
| Sůl | 4,35 g |
| Sacharidy | 79,02 g |
| – cukry | 33,62 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g krůtího stehna bez kůže a kosti | Krůta stehno s kůží | 500 g |
| 2 lžíce 2 lžíce škrobové moučky | Bramborový škrob | 30 g |
| 1 lžíce 1 lžíce sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 15 ml |
| 1 1 chilli paprička | Chilli paprička čerstvá | |
| koření Zlaté kuře | Grilovací koření | |
| 2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
| 1/2 1/2 červené papriky | Paprika červená čerstvá | 75 g |
| 1/2 1/2 zelené papriky | Paprika zelená čerstvá | |
| 1/2 1/2 žluté papriky | Paprika žlutá čerstvá | 75 g |
| 2 řapíky 2 řapíky řapíkatého celeru | Celer řapíkatý | 1000 g |
| 1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| trochu trochu cukety | Cuketa čerstvá | |
| trochu trochu zázvoru | Zázvor sušený | |
| sůl | Sůl mořská | |
| trochu trochu drůbežího vývaru | Vývar kuřecí |