Nutriční hodnoty (Drůbeží závitek se zeleninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 070 kJ / 734 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 94,15 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 81,55 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,60 g |
Tuky | 14,95 g |
– nasycené | 2,24 g |
– nenasycené | 11,32 g |
–– mononenasycené | 7,69 g |
–– polynenasycené | 3,63 g |
––– omega 3 | 1,38 g |
Vláknina | 23,19 g |
Cholesterol | 193 mg |
Sodík | 619 mg |
Sůl | 1,69 g |
Sacharidy | 45,16 g |
– cukry | 25,52 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
350 g 350 g drůbežího masa vcelku měla jsem prso z brojlera | Kuře prso | 350 g |
450 g 450 g dýně Hokkaido polovina z jedné malé dýně,váha je již bez dužiny | Dýně Hokkaidó čerstvá | 450 g |
300 g 300 g kedlubny | Kedluben čerstvý | 300 g |
3 3 lahůdkové cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
6 6 tence nakrájených plátků česnekového boku | Vepřový bok uzený | |
1 lžíce 1 lžíce plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
1/2 kostky 1/2 kostky zeleninového bujónu kdo nechce vynechá | Bujón zeleninový | 5 g |
1 lžička 1 lžička oleje | Olej řepkový | 5 ml |
tenký plátek plátek másla na osmažení | Máslo kravské | |
sůl | Sůl mořská |