Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Drůbeží závitek se zeleninou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 070 kJ /
734 kcal
Bílkoviny94,15 g
– z toho živočišné bílkoviny81,55 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,60 g
Tuky14,95 g
– nasycené2,24 g
– nenasycené11,32 g
–– mononenasycené7,69 g
–– polynenasycené3,63 g
––– omega 31,38 g
Vláknina23,19 g
Cholesterol 193 mg
Sodík 619 mg
Sůl1,69 g
Sacharidy45,16 g
– cukry25,52 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
350 g 350 g drůbežího masa vcelku měla jsem prso z brojlera Kuře prso 350 g
450 g 450 g dýně Hokkaido polovina z jedné malé dýně,váha je již bez dužiny Dýně Hokkaidó čerstvá 450 g
300 g 300 g kedlubny Kedluben čerstvý 300 g
3 3 lahůdkové cibulky Cibulka jarní čerstvá
6 6 tence nakrájených plátků česnekového boku Vepřový bok uzený
1 lžíce 1 lžíce plnotučné hořčice Hořčice plnotučná 15 g
1/2 kostky 1/2 kostky zeleninového bujónu kdo nechce vynechá Bujón zeleninový 5 g
1 lžička 1 lžička oleje Olej řepkový 5 ml
tenký plátek plátek másla na osmažení Máslo kravské
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.