Nutriční hodnoty (Těstovinový hrnec s fazolemi, pórkem a rajčaty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 796 kJ / 2 580 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 101,70 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 11,25 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 90,45 g |
| Tuky | 53,53 g |
| – nasycené | 12,34 g |
| – nenasycené | 39,98 g |
| –– mononenasycené | 31,63 g |
| –– polynenasycené | 8,36 g |
| ––– omega 3 | 1,41 g |
| Vláknina | 107,53 g |
| Cholesterol | 30 mg |
| Sodík | 779 mg |
| Sůl | 1,85 g |
| Sacharidy | 369,16 g |
| – cukry | 45,00 g |
| ––– laktóza | 3,25 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3-4 PL 3-4 PL olivového oleje | Olej olivový | 38.5 ml |
| 1 1 menší pórek | Pórek čerstvý | |
| 5 PL 5 PL rajčatového pyré | Pyré z červených rajčat | 75 g |
| 250 g 250 g sterilovaných loupaných rajčat | Dužina červeného rajčete čerstvá | 250 g |
| 650 ml 650 ml zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 650 ml |
| 350 g 350 g libovolných těstovin | Těstoviny pšeničné | 350 g |
| 300 g 300 g nahrubo nastrouhané kořenové zeleniny | Mrkev čerstvá | 300 g |
| 250 g 250 g sterilovaných červených fazolí | Fazole červená ledvina sterilované | 250 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| drcený černý pepř | Pepř černý | |
| 50 g 50 g jemně strouhaného sýra (Parmazán) | Sýr kravský tvrdý 30% | 50 g |