Nutriční hodnoty (Ledový salát se zeleninou a vajíčkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 356 kJ / 563 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,94 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 19,93 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,01 g |
Tuky | 46,76 g |
– nasycené | 10,67 g |
– nenasycené | 33,68 g |
–– mononenasycené | 28,81 g |
–– polynenasycené | 4,87 g |
––– omega 3 | 0,09 g |
Vláknina | 2,00 g |
Cholesterol | 289 mg |
Sodík | 632 mg |
Sůl | 1,46 g |
Sacharidy | 12,64 g |
– cukry | 6,70 g |
––– laktóza | 3,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 ledový salát | Salát ledový čerstvý | 400 g |
1 1 okurka hadovka | Okurka salátová čerstvá | |
1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
1 1 malý pórek | Pórek čerstvý | |
50 g 50 g tvrdého sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 50 g |
4 4 vejce uvařené natvrdo | Vejce slepičí | 280 g |
8 lžic 8 lžic červeného vinného octa | Ocet vinný červený | 120 ml |
3 lžíce 3 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 33 ml |
1 lžička 1 lžička cukru | Cukr bílý | 5 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý |