Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Indická kuchyně - severoindické PANDŽÁBSKÉ ZELÍ videorecept)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 674 kJ /
400 kcal
Bílkoviny10,75 g
– z toho živočišné bílkoviny0,02 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,74 g
Tuky18,31 g
– nasycené9,66 g
– nenasycené7,73 g
–– mononenasycené6,17 g
–– polynenasycené1,55 g
––– omega 30,05 g
Vláknina22,83 g
Cholesterol 39 mg
Sodík 3,35 g
Sůl8,00 g
Sacharidy37,67 g
– cukry12,32 g
––– laktóza0,02 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g zeleného hlávkového zelí Zelí bílé čerstvé 500 g
1/2 1/2 cibule Cibule čerstvá 35 g
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
2,5 cm 2,5 cm čerstvého zázvoru Zázvor čerstvý
1-2 1-2 zelené feferonky Paprika zelená čerstvá
olej Olej řepkový
1 lžíce 1 lžíce přepuštěného másla (ghee) viz mé videorecepty Ghí 15 g
1 lžička 1 lžička celého římského kmínu Římský kmín 5 g
1 lžička 1 lžička mleté kurkumy Kurkuma mletá 5 g
1 lžička 1 lžička soli Sůl mořská 8 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky mletého pepře Pepř černý mletý 2.5 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky mletého koriandru Koriandr list sušený 2.5 g
2 lžičky 2 lžičky mletého římského kmínu Římský kmín mletý 14 g
1/4 lžičky 1/4 lžičky Cayenského pepře Chilli paprička mletá 1.25 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.