Nutriční hodnoty (Indická kuchyně - severoindické PANDŽÁBSKÉ ZELÍ videorecept)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 674 kJ / 400 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,75 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,02 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,74 g |
Tuky | 18,31 g |
– nasycené | 9,66 g |
– nenasycené | 7,73 g |
–– mononenasycené | 6,17 g |
–– polynenasycené | 1,55 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 22,83 g |
Cholesterol | 39 mg |
Sodík | 3,35 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 37,67 g |
– cukry | 12,32 g |
––– laktóza | 0,02 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g zeleného hlávkového zelí | Zelí bílé čerstvé | 500 g |
1/2 1/2 cibule | Cibule čerstvá | 35 g |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
2,5 cm 2,5 cm čerstvého zázvoru | Zázvor čerstvý | |
1-2 1-2 zelené feferonky | Paprika zelená čerstvá | |
olej | Olej řepkový | |
1 lžíce 1 lžíce přepuštěného másla (ghee) viz mé videorecepty | Ghí | 15 g |
1 lžička 1 lžička celého římského kmínu | Římský kmín | 5 g |
1 lžička 1 lžička mleté kurkumy | Kurkuma mletá | 5 g |
1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky mletého pepře | Pepř černý mletý | 2.5 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky mletého koriandru | Koriandr list sušený | 2.5 g |
2 lžičky 2 lžičky mletého římského kmínu | Římský kmín mletý | 14 g |
1/4 lžičky 1/4 lžičky Cayenského pepře | Chilli paprička mletá | 1.25 g |