Nutriční hodnoty (Indická kuchyně - severoindické PANDŽÁBSKÉ ZELÍ videorecept)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 674 kJ / 400 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 10,75 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,02 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,74 g | 
| Tuky | 18,31 g | 
| – nasycené | 9,66 g | 
| – nenasycené | 7,73 g | 
| –– mononenasycené | 6,17 g | 
| –– polynenasycené | 1,55 g | 
| ––– omega 3 | 0,05 g | 
| Vláknina | 22,83 g | 
| Cholesterol | 39 mg | 
| Sodík | 3,35 g | 
| Sůl | 8,00 g | 
| Sacharidy | 37,67 g | 
| – cukry | 12,32 g | 
| ––– laktóza | 0,02 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 500 g 500 g zeleného hlávkového zelí | Zelí bílé čerstvé | 500 g | 
| 1/2 1/2 cibule | Cibule čerstvá | 35 g | 
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g | 
| 2,5 cm 2,5 cm čerstvého zázvoru | Zázvor čerstvý | |
| 1-2 1-2 zelené feferonky | Paprika zelená čerstvá | |
| olej | Olej řepkový | |
| 1 lžíce 1 lžíce přepuštěného másla (ghee) viz mé videorecepty | Ghí | 15 g | 
| 1 lžička 1 lžička celého římského kmínu | Římský kmín | 5 g | 
| 1 lžička 1 lžička mleté kurkumy | Kurkuma mletá | 5 g | 
| 1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g | 
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky mletého pepře | Pepř černý mletý | 2.5 g | 
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky mletého koriandru | Koriandr list sušený | 2.5 g | 
| 2 lžičky 2 lžičky mletého římského kmínu | Římský kmín mletý | 14 g | 
| 1/4 lžičky 1/4 lžičky Cayenského pepře | Chilli paprička mletá | 1.25 g |