Nutriční hodnoty (Debrecínská vepřová pečeně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 11 054 kJ / 2 642 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 290,79 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 288,33 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,46 g |
Tuky | 148,70 g |
– nasycené | 69,17 g |
– nenasycené | 67,68 g |
–– mononenasycené | 42,70 g |
–– polynenasycené | 24,98 g |
––– omega 3 | 0,46 g |
Vláknina | 11,65 g |
Cholesterol | 792 mg |
Sodík | 3,53 g |
Sůl | 8,60 g |
Sacharidy | 31,67 g |
– cukry | 10,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1,3 kg 1,3 kg vepřové kotlety (pečeně) bez kosti vcelku | Vepřová kotleta s kostí | 1299.9999523162842 g |
4-5 4-5 Debrecínských párků | Párek vepřový | 360 g |
2 2 větší cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1/4 1/4 bulvy celeru | Celer bulva čerstvá | |
1/2 l 1/2 l vývaru z kostí | Vývar hovězí | 500 ml |
bobkový list | Bobkový list sušený | |
2 lžíce 2 lžíce vepřového sádla | Sádlo vepřové | 30 g |
1 lžíce 1 lžíce koření STAROČECH (fy. Davídkovo koření) |