Nutriční hodnoty (Bábovka ořechová z pekárny)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 10
Energie | 16 706 kJ / 3 993 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 70,86 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 25,86 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 45,00 g |
Tuky | 173,57 g |
– nasycené | 25,38 g |
– nenasycené | 139,10 g |
–– mononenasycené | 40,22 g |
–– polynenasycené | 98,88 g |
––– omega 3 | 0,28 g |
Vláknina | 12,60 g |
Cholesterol | 533 mg |
Sodík | 425 mg |
Sůl | 1,63 g |
Sacharidy | 530,55 g |
– cukry | 226,95 g |
––– laktóza | 12,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 ml 250 ml vlažného mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
150 ml 150 ml slunečnicového oleje | Olej slunečnicový | 150 ml |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1 lžička 1 lžička citronové štávy | Šťáva z citrónu | 5 ml |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
20 dkg 20 dkg hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 200 g |
22 dkg 22 dkg polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 220 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
hrst hrst nastrouhaných ořechů | Vlašské ořechy | |
4 4 čtverečky hořké čokolády | Čokoláda hořká 40% | |
20 dkg 20 dkg cukr krupice | Cukr bílý | 200 g |