Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bábovka ořechová z pekárny)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 10

Energie16 706 kJ /
3 993 kcal
Bílkoviny70,86 g
– z toho živočišné bílkoviny25,86 g
– z toho rostlinné bílkoviny45,00 g
Tuky173,57 g
– nasycené25,38 g
– nenasycené139,10 g
–– mononenasycené40,22 g
–– polynenasycené98,88 g
––– omega 30,28 g
Vláknina12,60 g
Cholesterol 533 mg
Sodík 425 mg
Sůl1,63 g
Sacharidy530,55 g
– cukry226,95 g
––– laktóza12,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 ml 250 ml vlažného mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
150 ml 150 ml slunečnicového oleje Olej slunečnicový 150 ml
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
1 lžička 1 lžička citronové štávy Šťáva z citrónu 5 ml
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
20 dkg 20 dkg hladké mouky Mouka pšeničná hladká 200 g
22 dkg 22 dkg polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 220 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
hrst hrst nastrouhaných ořechů Vlašské ořechy
4 4 čtverečky hořké čokolády Čokoláda hořká 40%
20 dkg 20 dkg cukr krupice Cukr bílý 200 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.