Nutriční hodnoty (Jemná bábovka z pudinkového prášku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 124 kJ / 3 615 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 35,36 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,64 g |
Tuky | 230,72 g |
– nasycené | 21,20 g |
– nenasycené | 192,16 g |
–– mononenasycené | 137,20 g |
–– polynenasycené | 54,96 g |
––– omega 3 | 16,51 g |
Vláknina | 1,60 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 526 mg |
Sůl | 1,80 g |
Sacharidy | 348,40 g |
– cukry | 200,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
1 sklenička 1 sklenička oleje | Olej řepkový | 200 ml |
1 sklenička 1 sklenička cukru | Cukr bílý | 200 g |
vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
4 4 vanilkové pudinky (nebo čokoládové) | Puding v prášku | 160 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |