Nutriční hodnoty (Steak paní Colombové (z vepřové panenky))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 4 079 kJ / 975 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 145,74 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 145,74 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 42,63 g |
– nasycené | 10,24 g |
– nenasycené | 20,63 g |
–– mononenasycené | 17,22 g |
–– polynenasycené | 3,41 g |
––– omega 3 | 0,19 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,03 g |
Sodík | 940 mg |
Sůl | 2,16 g |
Sacharidy | 2,10 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
450-600 g 450-600 g vepřové panenky | Vepřová panenka | 525 g |
1 špetka 1 špetka soli (mořské) | Sůl mořská | 1 g |
pepř čtyř barev (čerstvý mletý) | Pepř barevný | |
olivový olej | Olej olivový | |
3 plátky 3 plátky slaniny (Lopenické) | Špek | |
cibule žlutá | Cibule čerstvá | |
cibule červená | Cibule červená čerstvá | |
brambory | Brambor zimní | |
3 3 vejce (na volská oka) | Vejce slepičí | 210 g |