Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Steak paní Colombové (z vepřové panenky))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie4 079 kJ /
975 kcal
Bílkoviny145,74 g
– z toho živočišné bílkoviny145,74 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky42,63 g
– nasycené10,24 g
– nenasycené20,63 g
–– mononenasycené17,22 g
–– polynenasycené3,41 g
––– omega 30,19 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 1,03 g
Sodík 940 mg
Sůl2,16 g
Sacharidy2,10 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
450-600 g 450-600 g vepřové panenky Vepřová panenka 525 g
1 špetka 1 špetka soli (mořské) Sůl mořská 1 g
pepř čtyř barev (čerstvý mletý) Pepř barevný
olivový olej Olej olivový
3 plátky 3 plátky slaniny (Lopenické) Špek
cibule žlutá Cibule čerstvá
cibule červená Cibule červená čerstvá
brambory Brambor zimní
3 3 vejce (na volská oka) Vejce slepičí 210 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.