Nutriční hodnoty (Steak paní Colombové (z vepřové panenky))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 4 079 kJ / 975 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 145,74 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 145,74 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 42,63 g |
| – nasycené | 10,24 g |
| – nenasycené | 20,63 g |
| –– mononenasycené | 17,22 g |
| –– polynenasycené | 3,41 g |
| ––– omega 3 | 0,19 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 1,03 g |
| Sodík | 940 mg |
| Sůl | 2,16 g |
| Sacharidy | 2,10 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 450-600 g 450-600 g vepřové panenky | Vepřová panenka | 525 g |
| 1 špetka 1 špetka soli (mořské) | Sůl mořská | 1 g |
| pepř čtyř barev (čerstvý mletý) | Pepř barevný | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| 3 plátky 3 plátky slaniny (Lopenické) | Špek | |
| cibule žlutá | Cibule čerstvá | |
| cibule červená | Cibule červená čerstvá | |
| brambory | Brambor zimní | |
| 3 3 vejce (na volská oka) | Vejce slepičí | 210 g |