Nutriční hodnoty (Cibule v těstíčku pakora/bhaji - Indická kuchyně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 632 kJ / 151 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,26 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,26 g |
| Tuky | 0,72 g |
| – nasycené | 0,25 g |
| – nenasycené | 0,25 g |
| –– mononenasycené | 0,12 g |
| –– polynenasycené | 0,12 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 17,93 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 3,23 g |
| Sůl | 8,00 g |
| Sacharidy | 27,70 g |
| – cukry | 16,84 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 střední cibule | Cibule čerstvá | 280 g |
| 2 hrnky 2 hrnky besanové mouky (hrachové) | ||
| 1 hrst 1 hrst čerstvého koriandru | Koriandr listy čerstvé | |
| 1 lžička 1 lžička zázvoru(popř zázvorové pasty) | ||
| voda dle potřeby | Voda | |
| olej na smažení (4cm) | Olej řepkový | |
| směs koření indické | Pepř černý | |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky kurkumy | Kurkuma mletá | 2.5 g |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky mletého kajánského pepře | Pepř černý | 2.5 g |
| trocha trocha celého semínka koriandru (utlouct v hmoždíři, paličkou na maso nebo rozmačknout dnem talíře) | Koriandr semena | |
| 1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |