Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Řezníkova jehla

Hodnocení receptu je 4,4 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

11. 8. 2009 21:45

Suroviny

Porce: ?

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Tenhle recept je můj.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

pipre pipre

11. 8. 2009 23:54

No to je hezké, dva mužští se tu dohadují, o čem já, ženská, která skoro pořád jen vaří, nemá tušení a ani neví, který z nich má pravdu:-) No jo, oba skvělí kuchaři:-) Mám se hodně co učit..jen jestli to stihnu, také už nejsem žádná mladice:-D..Dnes jsem prolistovala všechny Jendovy recepty na jeho profilu a jen jsem tiše záviděla :-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

11. 8. 2009 22:59

Jožko, máme tady druhého Jeníka a asi se budu opakovat, nechci ani náhodou nikomu lézt do zadku, natož chlapovi:-)):-D:-)), ale je fakt, že co uvařil kdysi můj otec, to bylo "žrádlo". Vy chlapi prý máte nějakou lepší chuť, nebo co. No, co se dá dělat:-S, máš bod i ode mne!:-)):-D:yes::yes:

klukodvody klukodvody

11. 8. 2009 22:38

Ne nemusel,já už taky nejsem kluk a skutečně změkne,no nesmíš dělat konkrétně u toho srdce silné plátky.Neboj bude to i na třetí zuby.Je to vyzkoušené:-D:-D:-D:yes:

Jenda1 Jenda1

11. 8. 2009 22:33

Pepíku, zřejmě máš recept vyzkoušený, ale já bych musel to vepřové srdíčko před napíchnutím na špíz aspoň na hodinu dát do papiňáku. To víš, v mém věku už chrup nefunguje jako za mlada;-).

klukodvody klukodvody

11. 8. 2009 22:02

pipre dám tam znova tu adresu toho koření.:-Dwww.levne koreni.cztady najdeš vše co hrdlo ráčí a navíc přečti podmínky a je to fakt dobrá firma.:yes::-D

pipre pipre

11. 8. 2009 21:56

Tak to je skvělá specialitka:-*:yes: Uzenou papriku jako koření ale vidím poprvé, zřejmě se dá sehnat ve specializovaných prodejnách s kořením. Ukládám a dávám bod:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vepřová játra minutka živáňská jehla vepřové ledvinky jako minutka živáňská na jehle vepřová játra na jehle vepřová játra jako minutka vepřova jatra minutky vepřová játra na minutku minutky z veprovych jater vepřová jehla srdce a ledvinky jehla recept ledvinky z trouby kuřecí srdíčka na jehle vepřová játra - minutka vepřové ledvinky minutka jehla recepty játra na jehle jehla na uzenou kýtu reznikova kucharka

Suroviny: ořez vepřový, játra vepřová, ledvinky vepřové, srdce vepřové, slanina, klobása, cibule, paprika, koření na živáň, paprika sušená uzená, sůl, olej, brambory, omáčka worcesterová, špejle, alobal

TopRecepty.cz

Řezníkova jehla

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rR7K