Nutriční hodnoty (Jelení guláš s povidly a skořicí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 927 kJ / 700 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 99,83 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 95,86 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,97 g |
Tuky | 16,14 g |
– nasycené | 8,96 g |
– nenasycené | 5,42 g |
–– mononenasycené | 3,99 g |
–– polynenasycené | 1,43 g |
––– omega 3 | 0,19 g |
Vláknina | 10,06 g |
Cholesterol | 203 mg |
Sodík | 3,03 g |
Sůl | 7,58 g |
Sacharidy | 36,06 g |
– cukry | 17,22 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400-500 g 400-500 g jeleního masa na guláš | Jelení kýta | 450 g |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 lžíce 1 lžíce červené papriky | Paprika červená čerstvá | 10 g |
4 kuličky 4 kuličky jalovce | Jalovec sušený | |
1 lžíce 1 lžíce gulášového koření | Koření Argentina | 15 g |
1 kostka 1 kostka masoxu | Bujón hovězí | 10 g |
drcený kmín | Kmín mletý | |
1 lžíce 1 lžíce povidel | Povidla | 23 g |
1/4 lžičky 1/4 lžičky mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | 1.25 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky pálivé papriky | Paprika pálivá | 3 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
2 lžíce 2 lžíce rajského protlaku | Protlak rajčatový | 30 g |
2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
olej | Olej řepkový | |
1/2 lžíce 1/2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 5 g |