Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jelení guláš s povidly a skořicí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 927 kJ /
700 kcal
Bílkoviny99,83 g
– z toho živočišné bílkoviny95,86 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,97 g
Tuky16,14 g
– nasycené8,96 g
– nenasycené5,42 g
–– mononenasycené3,99 g
–– polynenasycené1,43 g
––– omega 30,19 g
Vláknina10,06 g
Cholesterol 203 mg
Sodík 3,03 g
Sůl7,58 g
Sacharidy36,06 g
– cukry17,22 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400-500 g 400-500 g jeleního masa na guláš Jelení kýta 450 g
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
1 lžíce 1 lžíce červené papriky Paprika červená čerstvá 10 g
4 kuličky 4 kuličky jalovce Jalovec sušený
1 lžíce 1 lžíce gulášového koření Koření Argentina 15 g
1 kostka 1 kostka masoxu Bujón hovězí 10 g
drcený kmín Kmín mletý
1 lžíce 1 lžíce povidel Povidla 23 g
1/4 lžičky 1/4 lžičky mleté skořice Skořice ceylonská mletá 1.25 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky pálivé papriky Paprika pálivá 3 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
2 lžíce 2 lžíce rajského protlaku Protlak rajčatový 30 g
2 2 bobkové listy Bobkový list sušený
olej Olej řepkový
1/2 lžíce 1/2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 5 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.