Nutriční hodnoty (Jablkový salám)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 14 596 kJ / 3 489 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 39,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 39,00 g |
| Tuky | 133,97 g |
| – nasycené | 11,18 g |
| – nenasycené | 101,63 g |
| –– mononenasycené | 10,18 g |
| –– polynenasycené | 91,45 g |
| ––– omega 3 | 15,27 g |
| Vláknina | 47,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 46 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 508,20 g |
| – cukry | 473,13 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg jablek | Jablko čerstvé | 1000 g |
| 2 lžíce 2 lžíce citrónové šťávy | Šťáva z citrónu | 30 ml |
| 300 g 300 g cukru | Cukr bílý | 300 g |
| 200 g 200 g nahrubo mletých ořechů | Vlašské ořechy mleté | 200 g |
| 100 g 100 g rozinek | Rozinky | 100 g |
| hrst hrst nadrobno nařezaného kandovaného ovoce | Citron kandovaný | |
| strouhaný kokos | Kokos strouhaný |