Nutriční hodnoty (Vepřové na špejli)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 3 282 kJ / 784 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 111,27 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 108,18 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,09 g |
| Tuky | 29,39 g |
| – nasycené | 7,14 g |
| – nenasycené | 14,59 g |
| –– mononenasycené | 12,31 g |
| –– polynenasycené | 2,28 g |
| ––– omega 3 | 0,13 g |
| Vláknina | 8,99 g |
| Cholesterol | 584 mg |
| Sodík | 369 mg |
| Sůl | 0,71 g |
| Sacharidy | 16,55 g |
| – cukry | 5,75 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g mletého vepřového masa | Vepřová plec | 500 g |
| 1 1 vajíčko | Vejce slepičí | 70 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| 1 lžička 1 lžička mletého kmínu | Kmín mletý | 5 g |
| 1-2 1-2 sušené feferonky (množství podle toho, jaké pálivé máme rádi) | Chilli paprička sušená | |
| 1 lžíce 1 lžíce sekané petrželky | Petržel nať čerstvá | 15 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |