Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové na špejli)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie3 282 kJ /
784 kcal
Bílkoviny111,27 g
– z toho živočišné bílkoviny108,18 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,09 g
Tuky29,39 g
– nasycené7,14 g
– nenasycené14,59 g
–– mononenasycené12,31 g
–– polynenasycené2,28 g
––– omega 30,13 g
Vláknina8,99 g
Cholesterol 584 mg
Sodík 369 mg
Sůl0,71 g
Sacharidy16,55 g
– cukry5,75 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g mletého vepřového masa Vepřová plec 500 g
1 1 vajíčko Vejce slepičí 70 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
1 lžička 1 lžička mletého kmínu Kmín mletý 5 g
1-2 1-2 sušené feferonky (množství podle toho, jaké pálivé máme rádi) Chilli paprička sušená
1 lžíce 1 lžíce sekané petrželky Petržel nať čerstvá 15 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.