Nutriční hodnoty (Vepřové na špejli)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 3 282 kJ / 784 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 111,27 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 108,18 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,09 g |
Tuky | 29,39 g |
– nasycené | 7,14 g |
– nenasycené | 14,59 g |
–– mononenasycené | 12,31 g |
–– polynenasycené | 2,28 g |
––– omega 3 | 0,13 g |
Vláknina | 8,99 g |
Cholesterol | 584 mg |
Sodík | 369 mg |
Sůl | 0,71 g |
Sacharidy | 16,55 g |
– cukry | 5,75 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g mletého vepřového masa | Vepřová plec | 500 g |
1 1 vajíčko | Vejce slepičí | 70 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
1 lžička 1 lžička mletého kmínu | Kmín mletý | 5 g |
1-2 1-2 sušené feferonky (množství podle toho, jaké pálivé máme rádi) | Chilli paprička sušená | |
1 lžíce 1 lžíce sekané petrželky | Petržel nať čerstvá | 15 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |