Nutriční hodnoty (Slepičí oběd)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 734 kJ / 1 131 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 33,56 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 16,20 g |
| Tuky | 63,02 g |
| – nasycené | 7,75 g |
| – nenasycené | 48,18 g |
| –– mononenasycené | 34,15 g |
| –– polynenasycené | 14,03 g |
| ––– omega 3 | 3,89 g |
| Vláknina | 13,83 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 1,16 g |
| Sůl | 2,68 g |
| Sacharidy | 102,15 g |
| – cukry | 17,92 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 slepice | Slepice | |
| kořenová zelenina do polévky | Mrkev mražená | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 10 kuliček 10 kuliček pepře | Pepř černý | |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 3 3 rohlíky | Rohlík pšeničný bílý | 129 g |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| mléko | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 1 lžíce 1 lžíce petrželky | Petržel nať čerstvá | 15 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce mleté papriky | Paprika červená sušená | 10 g |