Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Slepičí oběd)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 734 kJ /
1 131 kcal
Bílkoviny33,56 g
– z toho živočišné bílkoviny17,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny16,20 g
Tuky63,02 g
– nasycené7,75 g
– nenasycené48,18 g
–– mononenasycené34,15 g
–– polynenasycené14,03 g
––– omega 33,89 g
Vláknina13,83 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 1,16 g
Sůl2,68 g
Sacharidy102,15 g
– cukry17,92 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 slepice Slepice
kořenová zelenina do polévky Mrkev mražená
sůl Sůl mořská
10 kuliček 10 kuliček pepře Pepř černý
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
3 3 rohlíky Rohlík pšeničný bílý 129 g
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
mléko Mléko kravské polotučné 1,5%
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
1 lžíce 1 lžíce petrželky Petržel nať čerstvá 15 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
1 lžíce 1 lžíce mleté papriky Paprika červená sušená 10 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.