Nutriční hodnoty (Slepičí oběd)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 734 kJ / 1 131 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 33,56 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 16,20 g |
Tuky | 63,02 g |
– nasycené | 7,75 g |
– nenasycené | 48,18 g |
–– mononenasycené | 34,15 g |
–– polynenasycené | 14,03 g |
––– omega 3 | 3,89 g |
Vláknina | 13,83 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 1,16 g |
Sůl | 2,68 g |
Sacharidy | 102,15 g |
– cukry | 17,92 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 slepice | Slepice | |
kořenová zelenina do polévky | Mrkev mražená | |
sůl | Sůl mořská | |
10 kuliček 10 kuliček pepře | Pepř černý | |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
3 3 rohlíky | Rohlík pšeničný bílý | 129 g |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
mléko | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
1 lžíce 1 lžíce petrželky | Petržel nať čerstvá | 15 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
1 lžíce 1 lžíce mleté papriky | Paprika červená sušená | 10 g |