Nutriční hodnoty (Netradiční závin s čokoládou, marcipánem a ovocem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 18 282 kJ / 4 370 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 67,86 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 14,11 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 53,75 g |
Tuky | 313,16 g |
– nasycené | 146,09 g |
– nenasycené | 157,05 g |
–– mononenasycené | 138,25 g |
–– polynenasycené | 18,80 g |
––– omega 3 | 1,27 g |
Vláknina | 39,35 g |
Cholesterol | 1,11 g |
Sodík | 145 mg |
Sůl | 0,24 g |
Sacharidy | 300,25 g |
– cukry | 85,83 g |
––– laktóza | 2,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
280 g 280 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 280 g |
250 g 250 g másla | Máslo kravské | 250 g |
12 PL 12 PL studené vody | Voda | 216 ml |
1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
1 PL 1 PL octa | Ocet lihový | 15 ml |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
700 g 700 g jablek | Jablko čerstvé | 700 g |
150 g 150 g strouhaných lískových oříšků | Lískový ořech | 150 g |
čokoláda cca 180 g | Čokoláda mléčná 30% | |
třtinový cukr | Cukr třtinový | |
skořice | Skořice ceylonská | |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
2-3 2-3 mandarinky | Mandarinka čerstvá | |
moučkový cukr na posypání | Cukr bílý | |
kandované třesně na ozdobu | Třešně kandované |