Nutriční hodnoty (Pečená kachna s jablky a zázvorem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 869 kJ / 925 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 20,31 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 20,31 g |
| Tuky | 9,71 g |
| – nasycené | 3,72 g |
| – nenasycené | 5,34 g |
| –– mononenasycené | 2,03 g |
| –– polynenasycené | 3,31 g |
| ––– omega 3 | 0,08 g |
| Vláknina | 101,14 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 654 mg |
| Sůl | 1,80 g |
| Sacharidy | 140,84 g |
| – cukry | 80,36 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 kachna | Kachna | |
| 2 2 oloupaná jablka (nakrájená na kousky) | Jablko čerstvé | 300 g |
| 15 větviček 15 větviček tymiánu | Tymián sušený | |
| 5 5 bobkových listů | Bobkový list sušený | |
| 100 g 100 g oloupaného zázvoru (nakrájeného na kostky) | Zázvor sušený | 100 g |
| 1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
| 1 1 žlutá cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 3 řapíky 3 řapíky řapíkatého celeru | Celer řapíkatý | 1500 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| kmín | Kmín | |
| trochu trochu kuřecího vývaru | Vývar kuřecí | |
| panáka panáka brandy (nebo Calvadosu) | Brandy |