Nutriční hodnoty (Pečená kachna s jablky a zázvorem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 869 kJ / 925 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,31 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 20,31 g |
Tuky | 9,71 g |
– nasycené | 3,72 g |
– nenasycené | 5,34 g |
–– mononenasycené | 2,03 g |
–– polynenasycené | 3,31 g |
––– omega 3 | 0,08 g |
Vláknina | 101,14 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 654 mg |
Sůl | 1,80 g |
Sacharidy | 140,84 g |
– cukry | 80,36 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 kachna | Kachna | |
2 2 oloupaná jablka (nakrájená na kousky) | Jablko čerstvé | 300 g |
15 větviček 15 větviček tymiánu | Tymián sušený | |
5 5 bobkových listů | Bobkový list sušený | |
100 g 100 g oloupaného zázvoru (nakrájeného na kostky) | Zázvor sušený | 100 g |
1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
1 1 žlutá cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
3 řapíky 3 řapíky řapíkatého celeru | Celer řapíkatý | 1500 g |
sůl | Sůl mořská | |
kmín | Kmín | |
trochu trochu kuřecího vývaru | Vývar kuřecí | |
panáka panáka brandy (nebo Calvadosu) | Brandy |