Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pečená kachna s jablky a zázvorem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 869 kJ /
925 kcal
Bílkoviny20,31 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny20,31 g
Tuky9,71 g
– nasycené3,72 g
– nenasycené5,34 g
–– mononenasycené2,03 g
–– polynenasycené3,31 g
––– omega 30,08 g
Vláknina101,14 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 654 mg
Sůl1,80 g
Sacharidy140,84 g
– cukry80,36 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 kachna Kachna
2 2 oloupaná jablka (nakrájená na kousky) Jablko čerstvé 300 g
15 větviček 15 větviček tymiánu Tymián sušený
5 5 bobkových listů Bobkový list sušený
100 g 100 g oloupaného zázvoru (nakrájeného na kostky) Zázvor sušený 100 g
1 1 červená cibule Cibule červená čerstvá 69 g
1 1 žlutá cibule Cibule čerstvá 70 g
3 řapíky 3 řapíky řapíkatého celeru Celer řapíkatý 1500 g
sůl Sůl mořská
kmín Kmín
trochu trochu kuřecího vývaru Vývar kuřecí
panáka panáka brandy (nebo Calvadosu) Brandy

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.