Nutriční hodnoty (Štrúdl bez mléka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 12 863 kJ / 3 074 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 69,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 69,00 g |
| Tuky | 112,00 g |
| – nasycené | 9,20 g |
| – nenasycené | 96,20 g |
| –– mononenasycené | 64,20 g |
| –– polynenasycené | 32,00 g |
| ––– omega 3 | 8,80 g |
| Vláknina | 18,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 7 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 438,60 g |
| – cukry | 30,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 sklenice 3 sklenice hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 600 g |
| 1/2 sklenice 1/2 sklenice vlažné vody | Voda | 100 ml |
| 1/2 sklenice 1/2 sklenice oleje | Olej řepkový | 100 ml |
| 2 PL 2 PL octa | Ocet lihový | 30 ml |