Nutriční hodnoty (Zimní salát s červenou rybkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 644 kJ / 632 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 38,76 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 38,16 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,60 g |
| Tuky | 50,62 g |
| – nasycené | 13,84 g |
| – nenasycené | 29,50 g |
| –– mononenasycené | 14,10 g |
| –– polynenasycené | 15,40 g |
| ––– omega 3 | 0,56 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 653 mg |
| Sodík | 545 mg |
| Sůl | 1,28 g |
| Sacharidy | 5,35 g |
| – cukry | 3,80 g |
| ––– laktóza | 3,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 100 g 100 g nasolené červené tresky | Treska filet | 100 g |
| 2 2 vejce vařená natvrdo | Vejce slepičí | 140 g |
| 2 stonky 2 stonky jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
| 4 lžíce 4 lžíce celerových nudliček naložených ve sladkokyselém nálevu | ||
| 4 lžíce 4 lžíce kysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 100 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce majonézy | Majonéza | 30 g |
| pepř | Pepř černý |