Nutriční hodnoty (Sýrové suflé)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 5 971 kJ / 1 427 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 67,29 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 60,14 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,15 g |
| Tuky | 103,36 g |
| – nasycené | 56,24 g |
| – nenasycené | 38,27 g |
| –– mononenasycené | 32,69 g |
| –– polynenasycené | 5,58 g |
| ––– omega 3 | 0,69 g |
| Vláknina | 2,50 g |
| Cholesterol | 1,10 g |
| Sodík | 2,44 g |
| Sůl | 5,97 g |
| Sacharidy | 55,69 g |
| – cukry | 18,94 g |
| ––– laktóza | 16,53 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
| 50 g 50 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 50 g |
| 300 ml 300 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 300 ml |
| 1 lžička 1 lžička sypké hořčice - já jsem si umlela najemno hořčičné semínko | Hořčice žlutá semena | 5 g |
| 4 4 žloutky | Vaječný žloutek | 92 g |
| 100 g 100 g strouhaného sýra výraznější chuti - čedar, ale i nějaký sýr s modrou plísní | Niva 50% t. v s. | 100 g |
| ( 4 4 bílky na sníh) | Vaječný bílek | 132 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| kousek kousek másla a | Máslo kravské | |
| strouhanka na vymazání a vysypání formiček | Strouhanka pšeničná |