Nutriční hodnoty (Vepřové steaky s jablky a cibulí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 083 kJ / 259 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,78 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,78 g |
| Tuky | 1,73 g |
| – nasycené | 0,57 g |
| – nenasycené | 0,75 g |
| –– mononenasycené | 0,09 g |
| –– polynenasycené | 0,66 g |
| ––– omega 3 | 0,12 g |
| Vláknina | 15,90 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 21 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 51,30 g |
| – cukry | 46,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 větší plátky vepřové krkovičky (ramínko, eventuálně kotlety bez kosti) | Vepřová krkovice | |
| 3 3 větší nakyslá jablka | Jablko čerstvé | 450 g |
| 1 1 střední cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| pepř nebo koření 7 pepřů (Vitana) | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| máslo | Máslo kravské | |
| worcester (nemusí být) | Worcestrová omáčka |