Nutriční hodnoty (Aljašská treska v kečupovohořčičné omáčce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 807 kJ / 910 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 148,58 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 144,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,58 g |
| Tuky | 18,72 g |
| – nasycené | 1,79 g |
| – nenasycené | 15,18 g |
| –– mononenasycené | 9,86 g |
| –– polynenasycené | 5,32 g |
| ––– omega 3 | 1,70 g |
| Vláknina | 6,30 g |
| Cholesterol | 480 mg |
| Sodík | 1,49 g |
| Sůl | 3,68 g |
| Sacharidy | 34,80 g |
| – cukry | 14,70 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 filety 4 filety aljašské tresky | Treska filet | 800 g |
| 250 250 g plátků žampionů | Žampion čerstvý | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| olej | Olej řepkový | |
| máslo | Máslo kravské | |
| 3 lžíce 3 lžíce kečupu | Kečup sladký | 45 ml |
| 3 lžíce 3 lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | 45 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |