Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Salát z kuřecích kůží)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 694 kJ /
405 kcal
Bílkoviny2,86 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,86 g
Tuky36,47 g
– nasycené4,60 g
– nenasycené28,63 g
–– mononenasycené8,24 g
–– polynenasycené20,39 g
––– omega 30,45 g
Vláknina5,40 g
Cholesterol 59 mg
Sodík 489 mg
Sůl1,65 g
Sacharidy14,78 g
– cukry8,70 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 kuřecí kůže (očistit a odstranit veškerý tuk - vyškvařit) Kuřecí kůže
kousek kousek cibule Cibule čerstvá
mrkve Mrkev čerstvá
celeru Celer bulva čerstvá
petržele Petržel kořenová čerstvá
1 PL 1 PL worcestru Worcestrová omáčka 15 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
1 1 menší cibuli Cibule čerstvá 70 g
2 2 okurky sladkokyselé Okurka polní zavařená
1/2 1/2 červené papriky Paprika červená čerstvá 75 g
několik několik oliv Olivy čerstvé zralé
cca 3 PL 3 PL majonézy Majonéza 45 g
smíchané s bílým jogurtem Jogurt kravský bílý 1,5%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.