Nutriční hodnoty (Salát z kuřecích kůží)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 694 kJ / 405 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,86 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,86 g |
| Tuky | 36,47 g |
| – nasycené | 4,60 g |
| – nenasycené | 28,63 g |
| –– mononenasycené | 8,24 g |
| –– polynenasycené | 20,39 g |
| ––– omega 3 | 0,45 g |
| Vláknina | 5,40 g |
| Cholesterol | 59 mg |
| Sodík | 489 mg |
| Sůl | 1,65 g |
| Sacharidy | 14,78 g |
| – cukry | 8,70 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 kuřecí kůže (očistit a odstranit veškerý tuk - vyškvařit) | Kuřecí kůže | |
| kousek kousek cibule | Cibule čerstvá | |
| mrkve | Mrkev čerstvá | |
| celeru | Celer bulva čerstvá | |
| petržele | Petržel kořenová čerstvá | |
| 1 PL 1 PL worcestru | Worcestrová omáčka | 15 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 1 1 menší cibuli | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 2 okurky sladkokyselé | Okurka polní zavařená | |
| 1/2 1/2 červené papriky | Paprika červená čerstvá | 75 g |
| několik několik oliv | Olivy čerstvé zralé | |
| cca 3 PL 3 PL majonézy | Majonéza | 45 g |
| smíchané s bílým jogurtem | Jogurt kravský bílý 1,5% |