Nutriční hodnoty (Salát z kuřecích kůží)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 694 kJ / 405 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,86 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,86 g |
Tuky | 36,47 g |
– nasycené | 4,60 g |
– nenasycené | 28,63 g |
–– mononenasycené | 8,24 g |
–– polynenasycené | 20,39 g |
––– omega 3 | 0,45 g |
Vláknina | 5,40 g |
Cholesterol | 59 mg |
Sodík | 489 mg |
Sůl | 1,65 g |
Sacharidy | 14,78 g |
– cukry | 8,70 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 kuřecí kůže (očistit a odstranit veškerý tuk - vyškvařit) | Kuřecí kůže | |
kousek kousek cibule | Cibule čerstvá | |
mrkve | Mrkev čerstvá | |
celeru | Celer bulva čerstvá | |
petržele | Petržel kořenová čerstvá | |
1 PL 1 PL worcestru | Worcestrová omáčka | 15 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
1 1 menší cibuli | Cibule čerstvá | 70 g |
2 2 okurky sladkokyselé | Okurka polní zavařená | |
1/2 1/2 červené papriky | Paprika červená čerstvá | 75 g |
několik několik oliv | Olivy čerstvé zralé | |
cca 3 PL 3 PL majonézy | Majonéza | 45 g |
smíchané s bílým jogurtem | Jogurt kravský bílý 1,5% |