Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pórková polévka s kroupami, celerem a mrkví)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 840 kJ /
440 kcal
Bílkoviny7,25 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,25 g
Tuky21,65 g
– nasycené1,75 g
– nenasycené19,01 g
–– mononenasycené12,86 g
–– polynenasycené6,15 g
––– omega 31,69 g
Vláknina13,15 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 219 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy47,40 g
– cukry6,95 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 jarní cibulka Cibulka jarní čerstvá
1 1 menší pórek Pórek čerstvý
1 PL 1 PL řepkového oleje (másla) Olej řepkový 20 ml
50 g 50 g krupek Kroupy ječné 50 g
1 1 hřebíček Hřebíček
muškátový květ Muškát květ sušený
sušený libeček Libeček sušený
150 g 150 g celeru nahrubo nastrouhaného Celer bulva čerstvá 150 g
100 g 100 g mrkve nahrubo nastrouhané Mrkev čerstvá 100 g
pažitka Pažitka čerstvá
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
sušený medvědí česnek Česnek medvědí sušený
voda nebo vývar Voda
zakysaná smetana Smetana kravská zakysaná 12%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.