Nutriční hodnoty (Bábovka ze žervé)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 12
| Energie | 21 524 kJ / 5 144 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 109,40 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 79,40 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 30,00 g |
| Tuky | 278,80 g |
| – nasycené | 103,20 g |
| – nenasycené | 161,00 g |
| –– mononenasycené | 113,30 g |
| –– polynenasycené | 47,70 g |
| ––– omega 3 | 3,44 g |
| Vláknina | 9,00 g |
| Cholesterol | 1,36 g |
| Sodík | 2,20 g |
| Sůl | 5,96 g |
| Sacharidy | 544,90 g |
| – cukry | 318,80 g |
| ––– laktóza | 12,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
| 300 g 300 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 300 g |
| 250 g 250 g Hery | Margarín | 250 g |
| 400 g 400 g žervé | Žervé | 400 g |
| 300 g 300 g cukru krystal | Cukr bílý | 300 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
| tuk na vymazání formy | Margarín | |
| hrubá mouka na vysypání formy | Mouka pšeničná hrubá |