Nutriční hodnoty (Pečené křepelky s jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 778 kJ / 425 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,20 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 2,80 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,40 g |
| Tuky | 13,08 g |
| – nasycené | 7,78 g |
| – nenasycené | 4,22 g |
| –– mononenasycené | 3,08 g |
| –– polynenasycené | 1,14 g |
| ––– omega 3 | 0,26 g |
| Vláknina | 15,60 g |
| Cholesterol | 36 mg |
| Sodík | 60 mg |
| Sůl | 0,10 g |
| Sacharidy | 63,80 g |
| – cukry | 59,80 g |
| ––– laktóza | 3,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| křepelky | Křepelka stehno s kůží | |
| 4 4 jablka | Jablko čerstvé | 600 g |
| máslo | Máslo kravské | |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| 4 PL 4 PL smetany | Smetana kravská sladká 12% | 100 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |