Nutriční hodnoty (Pstruh s cibulí a jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 328 kJ / 317 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,16 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,16 g |
| Tuky | 12,38 g |
| – nasycené | 1,20 g |
| – nenasycené | 10,36 g |
| –– mononenasycené | 7,03 g |
| –– polynenasycené | 3,34 g |
| ––– omega 3 | 0,98 g |
| Vláknina | 16,20 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 21 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 42,60 g |
| – cukry | 36,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 pstruhy | Pstruh | |
| 2 2 jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| šťáva z 1 citronu | Šťáva z citrónu | |
| 1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| brambory | Brambor zimní | |
| sůl | Sůl mořská | |
| rozmarýn | Rozmarýn sušený | |
| olej | Olej řepkový |