Nutriční hodnoty (Jáhly s povidly a mákem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 824 kJ / 1 392 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 34,80 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 34,80 g |
| Tuky | 12,09 g |
| – nasycené | 1,31 g |
| – nenasycené | 9,80 g |
| –– mononenasycené | 2,09 g |
| –– polynenasycené | 7,71 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 25,90 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 111 mg |
| Sůl | 0,03 g |
| Sacharidy | 273,05 g |
| – cukry | 93,68 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 hrnek 1 hrnek jáhel | Jáhly | 250 g |
| 3/4 hrnku 3/4 hrnku vody | Voda | 187.5 ml |
| 3/4 hrnku 3/4 hrnku rostlinného mléka | Nápoj sójový | 187.5 ml |
| špetka špetka soli | Sůl mořská | |
| 2 lžíce 2 lžíce cukru (nebo odpovídající množství stevie či sladidla) | Cukr bílý | 50 g |
| 4 lžíce 4 lžíce švestkových povidel | Povidla | 92 g |
| mletý mák | Mák modrý mletý | |
| moučkový cukr | Cukr bílý |