Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Valašské závitky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie2 642 kJ /
631 kcal
Bílkoviny3,55 g
– z toho živočišné bílkoviny2,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,75 g
Tuky67,20 g
– nasycené32,80 g
– nenasycené33,60 g
–– mononenasycené28,80 g
–– polynenasycené4,80 g
––– omega 30,08 g
Vláknina0,08 g
Cholesterol 56 mg
Sodík 5,03 g
Sůl12,20 g
Sacharidy3,08 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
6 plátků 6 plátků vepřového masa (nebo kuřecího) Vepřová kýta
500 g 500 g kyselého zelí Zelí bílé kvašené 500 g
50 g 50 g slaniny Špek 50 g
30 g 30 g špeku Špek 30 g
1 lžíce 1 lžíce hořčice Hořčice plnotučná 15 g
1 lžíce 1 lžíce grilovacího koření Grilovací koření 15 g
sádlo na vymazání Sádlo vepřové
sůl Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý
kmín Kmín

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.