Nutriční hodnoty (Valašské závitky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 2 642 kJ / 631 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,55 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 2,80 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,75 g |
| Tuky | 67,20 g |
| – nasycené | 32,80 g |
| – nenasycené | 33,60 g |
| –– mononenasycené | 28,80 g |
| –– polynenasycené | 4,80 g |
| ––– omega 3 | 0,08 g |
| Vláknina | 0,08 g |
| Cholesterol | 56 mg |
| Sodík | 5,03 g |
| Sůl | 12,20 g |
| Sacharidy | 3,08 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 6 plátků 6 plátků vepřového masa (nebo kuřecího) | Vepřová kýta | |
| 500 g 500 g kyselého zelí | Zelí bílé kvašené | 500 g |
| 50 g 50 g slaniny | Špek | 50 g |
| 30 g 30 g špeku | Špek | 30 g |
| 1 lžíce 1 lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
| 1 lžíce 1 lžíce grilovacího koření | Grilovací koření | 15 g |
| sádlo na vymazání | Sádlo vepřové | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý | |
| kmín | Kmín |