Nutriční hodnoty (Panenka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 34 353 kJ / 8 211 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 101,10 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 72,76 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 28,34 g |
| Tuky | 357,75 g |
| – nasycené | 158,37 g |
| – nenasycené | 168,79 g |
| –– mononenasycené | 136,66 g |
| –– polynenasycené | 32,13 g |
| ––– omega 3 | 7,45 g |
| Vláknina | 8,40 g |
| Cholesterol | 2,49 g |
| Sodík | 829 mg |
| Sůl | 1,77 g |
| Sacharidy | 1 142,46 g |
| – cukry | 906,16 g |
| ––– laktóza | 16,76 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 7 7 vajec | Vejce slepičí | 490 g |
| 280 g 280 g cukru krystal | Cukr bílý | 280 g |
| 140 g 140 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 140 g |
| 120 g 120 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 120 g |
| 7 lžic 7 lžic oleje | Olej řepkový | 77 ml |
| 150 ml 150 ml vody | Voda | 150 ml |
| 70 g 70 g pravého másla | Máslo kravské | 70 g |
| cca 600 g 600 g moučkového cukru | Cukr bílý | 600 g |
| 2 lžičky 2 lžičky mandlového aroma | Aroma mandlové | 10 ml |
| potravinářské barvivo | E154 - Hněď FK ( CI potravinářská hněď 1 ) | |
| 300 ml 300 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 300 ml |
| 1,5 1,5 vanilkového pudinku | Puding v prášku | 60 g |
| 3/4 kostky 3/4 kostky másla | Máslo kravské | 187.5 g |
| moučkový cukr dle chuti (150 g) | Cukr bílý | |
| jahodový džem | Marmeláda jahodová |