Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kotlety v cidru s jablky a šalvějí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 642 kJ /
631 kcal
Bílkoviny6,50 g
– z toho živočišné bílkoviny4,20 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,30 g
Tuky20,74 g
– nasycené11,19 g
– nenasycené8,21 g
–– mononenasycené6,54 g
–– polynenasycené1,67 g
––– omega 30,43 g
Vláknina8,20 g
Cholesterol 54 mg
Sodík 198 mg
Sůl0,45 g
Sacharidy61,20 g
– cukry43,70 g
––– laktóza5,70 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vepřové kotlety Vepřová kotleta s kostí
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
2 2 jablka Jablko čerstvé 300 g
1 lžička 1 lžička čerstvé nasekané šalvěje (nebo 1/2 lžičky sušené) Šalvěj čerstvá 5 g
250 ml 250 ml cidru Víno bílé polosladké 250 ml
trocha trocha olivového oleje Olej olivový
trocha trocha másla na opékání Máslo kravské
2 lžičky 2 lžičky hrubozrnné hořčice Hořčice hrubozrnná 10 g
150 ml 150 ml smetany na vaření (nebo smetany ke šlehání) Smetana kravská sladká 12% 150 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.